پنیر پیتزا چیست؟
پنیر پیتزا یکی از مواد غذایی بسیار خوشمزه است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. از پنیرپیتزا میتوان در انواع غذاها استفاده کرد. پنیر پیتزا انواع بسیار مختلفی دارند که هر کدام طعم و کاربرد متفاوتی دارند. در این مطلب به معرفی انواع پنیر پیتزا و فواید آن میپردازیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یکی از اصلی ترین مواد اولیه برای پخت پیتزا می باشد. پیتزا ریشه ای ایتالیایی دارد و یکی از محبوب ترین فست فودهای جهان به شمار می رود. پنیر پیتزا در واقع لایه زیرین پیتزا است که به صورت آماده در بازار موجود می باشد. ولی شما می توانید این پنیر را در خانه نیز تهیه کنید. روش های مختلفی برای تهیه این پنیز در منزل وجود دارد که در زیر به صورت مختصر طرز تهیه پنیر پیتزا کش دار را به شما شرح خواهیم داد:
- در مرحله اول پنیرها را خرد کرده و به آن ادویه اضافه کنید.
- سپس کره را در داخل تابه ریخته و صبر کنید تا کاملا داغ شود.
- در مرحله بعد به آرامی آرد را به کره اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا مایع یکدست بدست آید.
- به محلول بدست آمده کمی آب اضافه کنید و به هم بزنید. سپس پنیر را افزوده و به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید تا یکدست شود.
به همین راحتی پنیر پیتزا کش دار تهیه کرده اید و پس از سرد شدن می توانید سایر ترکیبات را به آن اضافه کنید.
انواع پنیر پیتزا
پنیر پیتزا یکی از مهمترین فرآوردههای لبنی ست که انواع مختلفی دارد:
پنیرموزارلا، معروفترین پنیر پیتزا
پنیرموزارلا از شیرگاومیش یا شیرگاو تهیه میشود. این پنیر به خاطر چربی بالا درحین ذوب شدن، رطوبت خود را نگه داشته و خشک نمیشود. پنیرموزارلا ۱۸ تا ۲۲ درصد چربی، ۱۷درصد پروتئین و یکدرصد نمک دارد. پنیرموزارلا به صورت ورقهای، رنده شده و قالبی در بازار موجود است. درهنگام خرید این پنیر به صورت قالبی یا ورقهای دقت کنید بافت پنیر صاف و یکدست باشد و حفرههای ریز درآن دیده نشود.
پنیر پارمزان، چاشنی پیتزای شما
پارمزان یک پنیر خشک و سفت ایتالیایی است که معمولا روی پیتزاهای پختهشده تراشیده میشود. پنیرپارمزان خشک طعم ملایمی دارد که طرفداران بسیار زیادی در جهان دارد. این نوع پنیررا میتوانید با هر نوع پیتزایی نوش جان کنید، اما در دستورهای اصلی از آن به طور خاص برای پیتزاهای سیسیل، مارگاریتا یا هاوایی استفاده میشود. پارمزان این خاصیت را دارد که طعم نهایی غذای شما را برجستهترکند.
پنیر چدار، یک پنیر محبوب برای خاص پسندان
پنیر چدار به دلیل طعم تند پنیریاش بسیار محبوب است و از آن در ترکیب انواع پنیر پیتزا استفاده میشود.
این پنیر به اندازه موزارلا خاصیت کشسانی و ارتجاعی ندارد، و باید به مقدارکم ازآن در ترکیب پنیر پیتزا استفاده کرد. به جز پیتزا، اسنکها، سوخاریها و ساندویچها بیشترین موارد استفاده پنیر چدار هستند.
پنیر گودا، یک پنیر هلندی محبوب
گودا یکی دیگر از انواع پنیر پیتزا است که بعد از موزارلا و چدار از آن نام برده میشود. این پنیر هلندی به دلیل داشتن طعم غنی، منحصربهفرد و بافت یکدست بسیار شناختهشده است. گودا علاوه براینکه طعم لذیذ وخوشمزهای به پیتزاهای گوشت و مرغ میدهد میتواند به شکل سوخاری یا دودی شده هم مصرف شود. اگر از طعم موزارلا خسته شدهاید و به دنبال امتحان کردن طعمهای جدید هستید، میتوانید از پنیرگودا در پخت پیتزا استفاده کنید.
پنیر پروولون
پروولون یک پنیر نیمه سخت ایتالیایی است که در دستور پخت انواع پیتزا با دیگر پنیرها مخلوط میشود. بسته به مدت زمان ماندگاری این پنیر، طعم آن بسیار متفاوت است. اگر میخواهید پیتزایی با طعم شیرین و بافت خامهای داشته باشید، از پروولون تازهتر استفاده کنید. و اگر دنبال طعم برجسته و بافت خشکتری هستید پروولون قدیمیتر استفاده کنید. هرچه مدت زمان بیشتری از تولید پروولون گذشته باشد بافت آن سفتتر و خشکتر میشود. این پنیر را میتوانید مدت طولانی نگهداری کنید.
به دلیل محبوبیت و طعم دلپذیر این نوع پنیرمیتوانید از آن در هر نوع پیتزایی استفاده کنید؛ اما استفاده از آن بر روی پیتزای سبزیجات طعم خاصی ایجاد خواهد کرد. پیشنهاد میکنیم حتما طعم پروولون را در این نوع پیتزا امتحان کنید.
پنیر پیتزا پروسس
پنیر پیتزای پروسس درمقایسه با پنیر پیتزای موزارلا چربی کمتری دارد. این پنیر دارای ۱۵درصد چربی، ۱۸درصد پروتئین و یکدرصد نمک است که اگر حاوی چربی گیاهی باشد، پروتئین آن ۱۷درصد خواهد بود.
فواید پنیر پیتزا
برخی از افراد به اشتباه فکر میکنند که پنیر پیتزا بسیار مضر است در حالی که پنیر پیتزا جزء محصولات لبنی است، بنابراین دارای مزایای بسیار زیادی است. از جمله فواید پنیر پیتزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
حفظ سلامت استخوانها: پنیر پیتزا سرشار از کلسیم است. به همین دلیل در تقویت ساختار استخوان بسیار موثر است. به ویژه پنیر پیتزا در حمایت از استخوانهای کودکان درحال رشد بسیار مفید است.
بازسازی سلولها: پنیر پیتزا یک منبع خوب از ویتامین E است. از آن جایی که ویتامین E یکی از آنتی اکسیدان های مهم و قوی است، پنیر پیتزا به بازسازی سلولها کمک میکند.
حفظ سلامت سیستم هضم: آرد و گندم کامل حاوی فیبر از مواد تشکیل دهنده پنیر پیتزا است. فیبر در حفظ سلامت سیستم هضم بسیار موثر است. از طرف دیگر منجر به خروج مواد غیر ضروری مانند کلسترول از بدن میشود.
نکات مهم در مورد مصرف پنیر پیتزا
- پنیر پیتزا را حتما تازه مصرف کنید.
- چنانچه پنیر پیتزا را رنده میکنید، ابتدا توسط قلمو یا قلم نقاشی کمی روغن مایع یا روغن زیتون روی رنده بمالید تا رنده شدن آن آسانتر شود.
- وقتی پنیر رنده شده را روی غذای مورد نظر مثلاً پیتزا میپاشید، باید غذا را روی حرارت ملایم قرار بدهید تا پنیر ذوب شود و اگر دما از اندازه لازم بیشتر باشد، پنیر رشته رشته شده و حالت کیفی خود را از دست میدهد.
- همراه با پنیر پیتزا کمی همکره رنده شده به غذای مورد نظر اضافه کنید تا لذیذتر شود.
موادتشکیل دهنده پنیر پیتزا
یک برش ۱۰۰گرمی این پنیرحاوی ترکیبات زیر است:
- کربوهیدرات۲.۲گرم
- قندساده ۱گرم
- فیبر رژیمی ۱گرم
- چربی ۲۲ گرم
- پروتئین ۲۲ گرم
- کلسیم ۵۰۰ میلیگرم
- فسفر ۳۵۰ میلیگرم
- پتاسیم ۸۰ میلیگرم
- سدیم ۶۳۰ میلیگرم
- ریبوفلاوین ۰.۵ میلیگرم
- تیامین ۰.۴ میلیگرم
- نیاسین ۳.۴ میلیگرم
- فولات ۹۶ میکروگرم
- سلنیوم ۲۵ میکروگرم
- ویتامینهای K، E، A، B12،B6 ، منیزیم، مس، روی به مقدار کمتر
استفاده از پنیر پیتزا برای چه افرادی مفید است؟
تمام افرادی که ممنوعیت خاص غذایی نداشته باشند میتوانند از پنیر پیتزا در رژیم غذایی خود استفاده کنند. اما نباید فراموش کرد که نباید در مصرف پنیر پیتزا زیاده روی کرد. زیرا مصرف بیش از اندازه هر ماده غذایی میتواند برای سلامتی انسان مضر باشد.
کارخانه های لبن علاوه بر تولید پنیر پیتزا در تولید محصولات لبنی با کیفیت و خوش طعم از جمله دوغ سبزیجات ماست موسیر و ماست کوزه ای فعالیت ویژه ای دارد.
خرید پنیر پیتزا
پنیر یکی از محبوب ترین غذاها در سراسر جهان است و محبوبیت آن در آمریکا رو به افزایش است. در واقع، CNBC گزارش داد که متوسط آمریکایی ها در سال ۱۹۷۵ کمی بیش از ۶ کیلوگرم پنیر خوردند که در سال ۲۰۱۸ به۱۷ کیلوگرم افزایش یافته است. فرقی نمی کند پارمزان را دوست داشته باشید یا موزارلا و یا پنیر پروسس، ما در اینجا هستیم تا خرید پنیر پیتزا را برایتان راحت کنیم! همانطور که می دانید طعم و مواد اولیه به کار رفته در تولید خمیر پیتزا به صورت مستقیم بر روی مزه پیتزا اهمیت دارد. به همین منظور باید در هنگام خرید پنیر پیتزا به برند و کیفیت این محصول توجه داشته باشید. های لبن یکی از معتبرترین مراکز فروش انواع پنیر پیتزا با بالاترین کیفیت می باشد. تمامی محصولات موجود در این فروشگاه دارای مهر وزارت بهداشت بوده و نماد سیب سبز سلامت بر روی آن قابل مشاهده است. جهت سفارش این محصول با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
قیمت پنیر پیتزا
پیتزا می تواند به همان اندازه که شما دوست دارید؛ خوشمزه و یا خیلی معمولی باشد. اما خب ما به شما حقه ای را یاد می دهیم که پیتزایتان عالی و جهانی شود. بله درست حدس زدید! پنیرپیتزای های لبن می تونه طعم خوشمزه ای را به پیتزاهایتان اضافه کند ! به شکلی که احساس کنید دارید در بهترین رستوران شهر پیتزا را نوش جان می کنید. نگران قیمت نباشید! همانطور که می دانین قیمت در پنیر پیتزا اهمیت بسیاری دارد و شما باید بر اساس سلیقه و نیاز خود این محصول را خریداری کنید. فاکتورهایی از جمله وزن، حجم، متریال به کار رفته، برند و … بر روی قیمت پنیر پیتزا تاثیر می گذارد. های لبن محصولات خود را به صورت مستقیم از درب کارخانه برای مشتریان ارسال می کند و از این رو قیمت پنیر پیتزا در این فروشگاه ارزان تر از سایر فروشگاه ها می باشد. همچنین در صورت خرید عمده پنیر پیتزا قیمت این محصول کاهش پیدا خواهد کرد.
سوالات متداول پنیر پیتزا
پنیرموزارلا از شیرگاومیش یا شیرگاو تهیه میشود. این پنیر به خاطر چربی بالا درحین ذوب شدن، رطوبت خود را نگه داشته و خشک نمیشود. پنیرموزارلا ۱۸ تا ۲۲ درصد چربی، ۱۷درصد پروتئین و یکدرصد نمک دارد. پنیرموزارلا به صورت ورقهای، رندهشده و قالبی در بازار موجود است. درهنگام خرید این پنیر به صورت قالبی یا ورقهای دقت کنید بافت پنیر صاف و یکدست باشد و حفرههای ریز درآن دیده نشود.
پپارمزان یک پنیر خشک و سفت ایتالیایی است که معمولا روی پیتزاهای پختهشده تراشیده میشود. پنیرپارمزان خشک طعم ملایمی دارد که طرفداران بسیار زیادی در جهان دارد. این نوع پنیررا میتوانید با هر نوع پیتزایی نوش جان کنید، اما در دستورهای اصلی از آن به طور خاص برای پیتزاهای سیسیل، مارگاریتا یا هاوایی استفاده میشود. پارمزان این خاصیت را دارد که طعم نهایی غذای شما را برجستهترکند.
پنیرپیتزای پروسس درمقایسه با پنیرپیتزای موزارلا چربی کمتری دارد. این پنیر دارای ۱۵درصد چربی، ۱۸درصد پروتئین و یکدرصد نمک است که اگر حاوی چربی گیاهی باشد، پروتئین آن ۱۷درصد خواهد بود.
3 پاسخ
من از پنیر پیتزاهاتون استفاده کردم خیلی خوبه
من همیشه وقتی میخوام پیتزا درست کنم از پنیر پیتزای های لبن استفاده می کنم طعم خوب این محصول باعث میشه پیتزا خوش طعم بشه
خیلی خوب بود فقط موارد استفاده در کدام غذاها وسس ها توضیح بدین